Hva sier kundene?

Siri, 17 år

«Det føltes veldig betryggende å ha en betalt kattepasser som vi visste kom til å være her i 30 minutter hver dag. En som er oppriktig glad i dyr og som vi følte vi kunne stole på. En som koste, matet og tok seg godt av vår gamle pusekatt.

Vi kunne virkelig slappe av i ferien når vi visste at kattevakten kom innom hver dag og at hun og pus hadde god kjemi. Det så vi på bildeoppdateringene vi fikk hver dag! Jeg kommer absolutt til å benytte meg av Kattevakt.no ved fremtidige behov, og har allerede bestilt neste periode.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Kjersti, eier av katten Siri 17 år.


Bucky, 2 år

«Tusen takk for godt stell og kos og selskap for Bucky! Veldig hyggelig for oss og barna å se rapporter med bilder og video hver dag mens vi var borte.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Silje, eier av katten Bucky 2 år.


Charlie, 9 år og Shira, 8 år

«Beste valget jeg har tatt for kattene mine. De var glade, trygge og fornøyde da vi kom hjem. Jeg så at de hadde det fint. Anbefales til alle med katter som skal på ferie.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Katrine, eier av kattene Charlie 9 år og Shira 8 år.


Harry og Ruby, 4 måneder

«Tusen takk for god, profesjonell og trygg service. Kattevakten tok seg svært godt av kattungene da vi var bortreist. Hun utførte oppdraget på en svært betryggende måte, informerte oss daglig, og brukte god tid på kattene når hun var her. Jeg vil anbefale andre å benytte seg av dette tilbudet.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Maria, eier av kattene Harry 4 måneder og Ruby 4 måneder.


Martin, 11 år og Gamle Grå, 16 år

«Jeg er bare så lykkelig over at det finnes en slik tjeneste, slik at man slipper å slite ut venner og bekjente og seg selv med å organisere kattepassere i ferie og fravær. Dette er så mye enklere, gir bedre samvittighet og mindre takknemlighetsgjeld.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Mari, eier av kattene Martin 11 år og Gamle Grå 16 år.


Angel, 12 år

«Jeg følte meg betrygget at pus var i gode hender mens jeg var på ferie, og ser på pus nå i etterkant at hun har hatt det bra. Hun er i godt humør, og fin i pelsen. Hun har heller ikke tisset andre steder enn i kassa, og jeg jeg hååper det varer :). Jeg kommer til å benytte meg av dere igjen når behovet melder seg – ingen tvil om det!»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Jeanette, eier av katten Angel 12 år.


Leon, 5 år

«Opplevde at Leon var seg selv da vi kom tilbake. Har tidligere vært på kattepensjonat, og da har han vært svært utilpass en periode etterpå.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Lillen, eier av katten Leon 5 år.


Cepheus, 7 år

«Jeg er veldig fornøyd med hele opplegget og kunne slappe av uten å bekymre meg for katten. Anbefales på det varmeste!»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Kristine, eier av katten Cepheus 7 år.


Lissie, 8 måneder

«Flott tjeneste for de som ikke vil ha katten på pensjonat, men hjemme i kjente og trygge omgivelser. For de som ikke har mulighet til å få naboer eller venner til å se til katten er dette et must

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Per Mathis, eier av katten Lissie 8 måneder.


Nussa, 9 år

«Tusen takk for kjempefin tjeneste! Vi har satt kjempestor pris på og vært trygge på at alt har vært tatt godt vare på. Vi er veldig fornøyd og vil gjerne benytte Kattevakt.no igjen.

Nussa var rolig og trygg da vi kom hjem, og det tror jeg har med at du har vært i huset en stund per dag. Tidligere når vi har hatt naboer innom for å ordne mat og drikke så har Nussa vært veldig urolig og måttet ligget ved siden av meg første natten hjemme igjen. Nå sov hun i stua som vanlig.»

☆☆☆☆☆ 5 av 5 stjerner

– Dag Frode, eier av katten Nussa 9 år.


#kattepass #katt #ferie #langhelg #reise #oslo